Teams van de Toekomst

De tijd van stabiele en structurele samenwerking binnen teams is verleden tijd. Mede door globalisering, digitalisering van de samenleving, de economische crisis en de intrede van een nieuwe generatie is er de afgelopen jaren een nieuwe vorm van samenwerking ontstaan. Deze kenmerkt zich door méér dynamiek, een grotere focus op technische middelen en minder face-to-face contact tussen collega’s onderling.

Op 21 maart 2013 organiseren Mensen in Bedrijf Teams in de toekomst. Een dag die volledig in het teken staat van samenwerking in deze nieuwe context. Op deze dag gaan we uitvoerig in op de meest recente ontwikkelingen op het terrein van de ontwikkeling van teams.

Vragen die aan bod komen: Hoe ziet dat team van de toekomst eruit? Hoe gaat het om met de continue wisselingen? Hoe wordt omgegaan met minder fysiek contact en andere weektijden? Kunnen teams echt meer presteren met minder mensen? En hoe dan?
Tijd om eens grondig stil te staan bij het team van de toekomst!

Het was een heerlijk dynamische dag, om meerdere locaties en met meerdere camera’s hebben we dit evenement in beeld gebracht. Met een gedegen voorbereiding en vooraf duidelijk bepaald wat het verhaal moest zijn zijn we naar Utrecht getogen. De positiviteit spat van de beelden.

Mensen in bedrijf – contactpersoon Dhr. Jaco van der Schoor