Van webinar tot online event

Een online evenement organiseren op een bijzondere locatie?

De studio is gevestigd in het Zendstation in Lopikerkapel. Het Zendstation speelt een belangrijke rol in de Nederlandse geschiedenis. Het is de plek waar de Nederlandse Omroep Zender Maatschappij (NOZEMA) in 1939 twee zenders huisvestte. Daarmee werd landelijk georganiseerd radio uitzenden een feit. 

 

Nu kun je op deze locatie terecht voor live stream uitzendingen, radiocommercials, podcasts, online presentaties of tafelgesprekken. 

 

Het is een makkelijke en professionele manier om je doelgroep te bereiken. Een groot voordeel van een online stream is dat interactie met je doelgroep heel eenvoudig is en je een groot publiek aan je kan binden. We streamen met meerder camera's en de regisseur zorgt ervoor dat iedereen goed in beeld wordt gebracht. 

studio

In onze vaste studio in Het Zendstation verzorgen wij jullie online event. Of je nu een talkshow organiseert of een spetterende presentatie wilt geven,...ons team staat voor je klaar.  Zo verzorgen wij de uitnodigingpagina en desgewenst  de gespreksleider aan tafel en geven na de uitzending een analyse van de kijkcijfers. Uiteraard is de uitzending direct door alle betrokkenen terug te kijken.

mobiele studio

Met onze mobiele studio bouwen we uw kantoorruimte in korte tijd om tot een volwaardige studio. We verzorgen niet alleen de uitzending maar maken desgewenst ook de inschrijfpagina en alle content voor een interactief programma. Vooraf komen we altijd even langs voor een locatiebezoek en bespreken we hoe de setting eruit komt te zien en waar het licht en de techniek wordt opgebouwd. Ons team is ongeveer 2 uur bezig om de studio op te bouwen en hierna kan de stream van start gaan.  De uitzending wordt in z'n geheel opgenomen zodat deze na afloop direct te bekijken is. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


showreel

We hebben een compilatie van eerder georganiseerde livestreams voor je op een rijtje gezet. Samen met ons team helpen we je met het samenstellen van een boeiend en informatief programma. Kortom,...we denken graag met je mee!