vertel het met video

Hoe authentieker, hoe beter. 


Bedrijfspromotie


Door ook je passie te laten zien, door te laten zien waarom je doet wat je doet, kun je veel persoonlijker, en dus ook veel effectiever je doelgroep aanspreken, dan wanneer je alleen vertelt wat je doet.

Mensen doen zaken met mensen, tenslotte. Niet met bedrijven.

Onderwijs


Voor scholen is het erg belangrijk om ieder jaar weer voldoende leerlingen te werven. Ouder en kinderen hebben vaak vooroordelen als het aankomt op een schoolkeuze. Laat zien hoe je op school lesgeeft en laat ouders zien waar je als team in gelooft. 

Werving en selectie


Personeel werven, voor menig bedrijf een hoofdpijndossier. Laat maar zien waar je als bedrijf in gelooft, laat zien hoe het er aan toe gaat binnen je organisatie. Dat is zoveel aantrekkelijker dan een saaie advertentietekst.

Evenementen


Je hebt een tof event georganiseerd! De perfecte gasten, excellente sprekers. En mooie badges natuurlijk, heerlijke catering  en een goed gevulde goodiebag. Wij komen graag langs om dat allemaal vast te leggen. Mensen te interviewen en de sfeer te pakken. Met video. Met foto's. Of allebei.

Campagnefilms


Door een draaidag heel efficiënt te organiseren kan Broerz, behalve die ene film, ook voldoende opnames maken voor films speciaal (korter en vierkant) voor op Facebook of Instagram. Of we maken een aantal ultra korte teaser-clips. 

 Of extra foto's voor op twitter. Of posters voor in bushokjes. Desnoods op petten, pennen en mokken.